18. Februara 2023.

Milionerka mislila da je aseksulna: “Sve više od poljupca me je užasavalo”

“Bila sam poznata kao seks simbol, ali bilo što seksualno me užasavalo. Volela sam samo da se ljubim, mnoge moje veze nije uspele zbog toga, objasnila je 42-godišnja naslednica hotelskog carstva Hilton u razgovoru za Harper’s Bazaar.

Međutim, sve se promenilo kada je Paris 2019. upoznala Kartera na okupljanju porodičnih prijatelja na Dan zahvalnosti.

“Nije slavan, pametan je, dolazi iz lepe porodice, dobra je osoba. Bilo je to suprotno od onoga na što sam navikla dok sam tražila partnere”, priznala je.

“Osećam se kao da konačno dobijam ono što zaslužujem nakon pakla kroz koji sam prošla, a to je neko kome mogu verovati i neko s kime ću graditi pravi život”, dodala je naslednica i preduzetnica.

Par se venčao 2021., a prošli mesec dobili su svoje prvo zajedničko dete – sina koji je u potpunosti promenio njenu perspektivu.

“Više me zanimaju bebe nego milijarde”, našalila se dok je istakla koliku ljubav oseća prema njemu.

“Želim da ga zaštitim i da budem s njim svake sekunde. Sada se osećam potpuno”, dodala je Paris koja ima novu želju sada – da ima devojčicu.

U prošlosti su je povezivali s Leonardom Dikaprijom, Bendžijem Madenom i Rikom Solomonom s kojim je snimila zloglasni kućni video seksa.

Takođe, bila je verena četiri puta. Za manekena Džejsona Šoa, naslednika Parisa Lacisa, glumca Krisa Zilkaja i konačno za Kartera Rojma.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare