7. Novembra 2023.

Milijarder traži dvoje ljudi da im plati da provedu godinu dana na Karibima, ovo je uslov

Posao iz snova ili početak sočnog horor filma? Američki mediji naime izveštavaju o ponudi anonimnog milijardera koji traži stanare za svoje rajsko ostrvo na Karibima.

Priča ide ovako: ako ste mladi, lepi i spremni da živite godinu dana u tropskom raju on će vam za to platiti 185 hiljada dolara.

Tajanstveni milijarder nudi srećnom paru 185.000 dolara da provedu godinu dana živeći na njegovom privatnom ostrvu na Karibima, ali postoje određeni uslovi.

Naime, prema oglasu koji je objavila agencija za zapošljavanje Fairfax and Kensington, očekuje se da će izabrani par raditi puno radno vreme i to promovišući privatno ostrvo na društvenim mrežama.

Njihov glavni zadatak bio bi svakodnevno snimanje na Britanskim Devičanskim ostrvima, beležeći napredak i izgradnju nekretnina do prikaza ovog mesta kao prave male luksuzne oaze.

Džordž Dan iz agencije Fairfax and Kensington naglasio je da vlasnik želi da naglasi lepotu svog ostrva, ali da za to želi da zaposli influensere koji bi to radili.

Očekuje se da će par koji dobije posao upravljati objektima i događajima, a osim poznavanja rada društvenih mreža, moraju da imaju i iskustva i u vođenju luksuzne industrije što podrazumeva rad na jahtama ili u vilama.

Zaposleni par će u jednoj godini dobiti povratni let kući kao i 25 dana godišnjeg odmora, koji mogu da iskoriste na nekom od susednih ostrva.

Interesantno je da su identitet vlasnika i specifičnosti ostrva još uvek u tajnosti. Inače, vlasnik Virgin Airlinesa Ričard Branson i jedan od osnivača Googlea Leri Pejdž takođe imaju svoja privatna ostrva na ovom području.

Kako bi se prijavili, influenseri moraju da pošalju TikTok video, koji će pregledati milijarderov lični tim. Kako navode iz agencije, ubrzo će odabrati kandidate, a pogledajte ceo oglas.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare