26. Aprila 2023.

Milica Pavlović provereno raspametila Amerikance: Napravila atmosferu za pamćenje u Feniksu i Njujorku

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović trenutno se nalazi u Americi zbog turneje kojoj se radovala još početkom ove godine.

Prvi veoma uspešan nastup održala je u “CB lajv” dvorani u Feniksu u Arizoni, a par dana kasnije i u Njujorku.

Seksi Senjorita je pevajući svoje hitove napravila atomsferu za pamćenje, a do usijanja je u obe sale došlo kada je “zagrmeo” veliki hit “Provereno”. 

Milici predstoje nastupi i u Sent Luisu, Čikagu i Majamiju, a ona ne skriva svoje uzbuđenje i veoma se raduje preostalim gradovima. 

Na turneju je sa sobom povela “celu ekipu”, uključujući članove benda, fotografa i tim koji je prati u stopu na svakoj bitnoj manifestaciji.

Dok ne stigne u Sent Luis, pevačica uživa u čarima Njujroka, te posećuje luksuzne prodavnice, restorane, ali i uživa u poslasticama sa prijateljicama.

Milica Pavlović

Inače, Pavlovićeva je 11. februara održala spektakularni koncert u Nišu, gde je okupila ljude iz celog regiona od kojih su neki prešli i po nekoliko stotina kilometara kako bi uživali u svemu što je “Kraljica juga” pripredila, a o tom spektaklu se i dalje priča.

Nakon turneje u Americi, Milica se vraća u Beograd gde će nastaviti sa radom na novom albumu “Kučketina” koji mnogi isčekuju sa nestrpljenjem.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare