11. Augusta 2023.

Milica Pavlović proslavila 32. rođendan: Žurka u bijelom trajala do jutra

Milica Pavlović nedavno je izdala novi album koji je postigao zavidan uspeh, zakazala je veliki koncert u Areni, puni letnje klubove i ne može da diše od nastupa, ali je u svoj toj gužvi uspela da pronađe vremena i za organizaciju nezaboravne rođendanske žurke.

 

Mlada pevačica juče je napunila 32 godine, a dan se završio spektakularno, u jednom popularnom beogradskom restoranu.

Pošto je poznato da je perfekcionista koji vodi računa o svakom detalju, ni ovog puta ništa nije prepustila slučaju. Zabavi je dala poseban naziv – “Leo Party”. Razloga je više: Milica je Lav u horoskopu, aktuelni album joj se zove “Lav”, kao i nova pesma.

 

– Oduvek sam bila spremna da svojim radom, trudom, talentom ostvarim sve što želim. Iza mene je jedna turbulentna godina koja mi je donela mnogo sreće, uspeha, ljubavi, lepe energije… Za dva sata je čuveni 11. avgust, i sve što u ovom momentu želim sebi jeste da imam dovoljno snage da ostvarim sve što planiram… A planiram mnogo i volećete me. Kao što ja volim vas! Beskonačno! Srećan mi rođendan! Živeli! – poručila je Senjorita nekoliko časova pre početka zvaničnog slavlja.

Bilo je to pravo grčko veče u Beogradu: klub je bio ukrašen stubovima i statuama u antičkom stilu, a stolovi posuđem sa plavo-belim i zlatnim ornamentima, kristalnim čašama i cvećem. Slavljenica se oprobala i u tradicionalnoj grčkoj kafanskoj veštini – lomljenu tanjira.

 

Blistala je u beloj kombinaciji koja je otkrivala taman koliko treba. Stajlingom su plenile i njene vesele prijateljice, među kojima smo primetili manekenku Minu Milutinović. Sve zvanice ispoštovale su beli dres kod, a Milica je dala sve od sebe da im priredi nezaboravan provod. Ako je verovati objavama na Instagramu, uspela je u tome.

Hello.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare