14. Aprila 2023.

Mikrostan sa pogledom na Ajfelov toranj: Cijena nevjerovatna

Prosečne cene najma stana u glavnom gradu Francuske zavise od lokacije i veličine stana. Garsonjera se može pronaći po ceni od 1000 do 2400 evra. Ali ako niste previše izbirljivi, možete naći i povoljniji smeštaj.

Vikram je jedan od takvih mladića – ovaj je youtuber poznatiji pod nadimkom Timvix živeo je u Parizu u mikrostanu od svega devet kvadrata te je plaćao mesečnu kiriju od 750 evra.

Iako je reč o vrlo malom prostoru, u stanu se nalaze krevet, šporet, sudopera i mali frižider, radni sto i tuš kabina. Našlo se mesta i za spremanje ličnih sitnica – od odeće do prehrambenih namirnica, lonaca i drugog posuđa.

Jedina stvar koja mu je nedostajala u tom mikrostanu je toalet – on je bio smešten u hodniku izvan stana pa ga je delio s još jednim komšijom.

Izuzev relativno niske cene kirije za Pariz, najbolji deo tog stana je pogled. Ne samo da veliki prozor vizuelno povećava prostor, već i pruža pogled na Ajfelov toranj. Zbog blizine centru grada i stanicama metroa vrlo je lako doći do bilo kojeg dela Pariza, prenosi punkufer.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare