4. Oktobra 2023.

Microsoft želi da vas zabavi dok podešavate Windows 11 na svoj računar

Dok namještate operativni sistem Windows 11 na kompjuter, Microsoft želi da vas zabavi pa je dodao novu, moderniju verziju igre SkiFree, barem na neke laptopove

Podešavanje operativnog sistema Windows 11 zna da potraje i samim tim bude dosadno, ali Microsoft želi da vas zabavi tokom ovog procesa. U tom cilju je na neke laptopove dodao mogućnost igranja svoje SkiFree igre u modernijoj verziji dok čekate da se primene ažuriranja.

To je ista „tajna“ igra koju je Microsoft dodao u svoj Edge pregledač pre tri godine, koja je veoma slična igri objavljenoj kao deo Microsoft Entertainment Pack 3 za Windows 1991. godine.

Ona se pojavljuje kao opcija ako su dostupna veća ažuriranja za Windows ili ako sređujete podešavanja koristeći Windows Backup, piše TheVerge. Novinar ovog portala kaže da nije siguran da li je ovo ograničeno samo na nove uređaje kao što je Surface Laptop Studio 2 koji on ima ili je Microsoft dodao igru u uopštena Windows 11 podešavanja operativnog sistema.

Microsoft želi da vas zabavi dok podešavate Windows 11 na svoj računar

U svakom slučaju, to je zabavan dodatak često dosadnim procesima nameštanja operativnih sistema, a Microsoft je prešao dug put sa svojim instalacionim procesom za Windows poslednjih godina. Pri tome je Windows 10 poboljšao podešavanja kod, na primer, verzije Windows 8 kako bi poslužio modernijim i pojednostavljenim procesima. No, Windows 11 je u odnosu na prethodne verzije osvežavajuća promena kada ga posmatramo kroz instalacioni i proces podešavanja.

Benchmark.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare