25. Jula 2023.

Microsoft je napravio prvi kontroler sa mirisom pice

Microsoft je napravio kontroler za igre sa mirisom pice, kao deo saradnje sa Paramount Pictures na projektu Teenage Mutant Ninja Turtles. Kompanija će pokloniti ograničen broj bežičnih kontrolera u boji zelene sluzi, kako bi se poklopilo sa izlaskom filma Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem u bioskopima sledećeg meseca.

Kontroler je dizajniran da pruži miris omiljenog obroka Kornjača tokom igranja, i dolazi sa ugrađenim difuzorom mirisa u obliku parčeta ukusne njujorške pice, rekao je Josh Stein iz Xboxa. Kontroler dolazi u četiri varijante, svaka predstavlja karakteristične boje, oružje i ličnost jednog od braće kornjača: Leonardo, Rafael, Donatelo i Mikelanđelo.

Da bi imali šansu da osvoje jedan od ovih kontrolera, fanovi treba da prate Xbox Game Pass na Twitteru i retweetuju tweet o nagradnoj igri. U srodnim vestima, još jedan novi bežični kontroler za Xbox Series X/S je navodno procurio pre zvanične najave. Prema podacima dataminera billbil-kuna, novi kontroler će se zvati Stormcloud Vapor i trenutno je zakazan za lansiranje 8. avgusta.

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare