25. Maja 2023.

Met Dejmon prekinuo prijateljstvo sa Benom Aflekom: Zaglavio se u ulozi

Prvi put su se upoznali još kao deca ranih 80-ih jer su živeli dva bloka jedan od drugoga u Kembridžu u Masačusetsu, a nastavili su zajedno da grade karijere, živeli su zajedno, a čak su delili i račun u banci.

Zajedno su radili na nekoliko filmova, uključujući ‘Dobri Will Hunting’ i njihov najnoviji projekat, sjajni film ‘Air’, a tokom silnih godina prijateljstva i saradnje, postojalo je kratko razdoblje kada navodno nisu razgovarali, a što je očito imalo veze s Dženifer Lopez.

Podsetimo, pre no što su Aflek i Džej Lo obnovili svoju vezu 2021, njih su dvoje prvi put počeli izlaziti još 2002. i uz to su bili vereni pre nego što su na kraju prekinuli.

Međutim, tokom samih početaka njihove veze, Dejmon je izrazio zabrinutost zbog nove Benove izabranice, pitajući se kako će publicitet njihove veze uticati na njegovu karijeru.

“Sva ta pažnja mu je udarila u glavu, a kada je Met izrazio svoju zabrinutost o tome šta bi to moglo učiniti njegovoj karijeri, posvađali su se”, tvrdi izvor blizak najboljim prijateljima. “Nisu razgovarali mesecima, ali Ben se konačno urazumio i shvatio da je Met samo pazio na njega”, zaključio je.

A šta je tačno Met mislio o Dženiferinom uticaju na Benovu karijeru, priznao je i tokom intervjua za ‘GQ’ 2015. otkrivši da mu je bilo bolno gledati kako Ben pati. “Pre deset godina, slika javnosti o Benu nije mogla biti udaljenija od onoga ko on zapravo jeste”, rekao je. “Činilo se kao da mu je dodeljena uloga beznadežnog i tvrdoglavog, zbog njegove veze s Dženifer Lopez… Zaglavio je u ulozi osobe koja nije bio. Bilo je stvarno bolno. Bilo je bolno biti njegov prijatelj, jer to nije bilo pošteno. Po mom mišljenju, njega zapravo niko nije shvatao”, poručio je.

Danas, kada su Džej Lo i Ben Aflek ponovo zajedno, Met im pruža najveću podršku, bio je i na njihovom raskošnom venčanju, a anonimni izvor za Entertejnment tunajt tvrdi kako je on oduševljen njihovim brakom.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare