Mesi ima dva uslova za ostanak u PSŽ-u - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Mesi ima dva uslova za ostanak u PSŽ-u

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi postavio je dva posebna uslova čelnicima kluba iz Pariza za produženje ugovora sa šampionom Francuske.

Mesi ima ugovor sa PSŽ-om do 30. juna ovde godine, a ima pravo da pregovara i sa drugim klubovima.

Rukovodstvo “svetaca” je ponudilo produženje saradnje argentinskom fudbaleru, ali Mesi još nije odlučio gde će da nastavi karijeru.

Mesi daje prednost ponudi PSŽ-a, ali postavlja dva jasna uslova za produženje ugovora. Mesi traži platu od 40 miliona evra po sezoni i želi garanciju da će uvek da bude u startnoj postavi PSŽ-a bez obzira ko će da bude trener kluba. Argentinac želi da ostane u formi, jer planira da naredne godine igra na Kopa Amerika“, navode francuski mediji.

Argentinski novinar Cezar Luis Merlo tvrdi da Mesi želi da nastavi karijeru u redovima francuskog šampiona.

“Pozicija Mesija se do danas nije promenila, njegove namere su da ostane u PSŽ-u. Zakazani su sastanci za produženje ugovora, koji ističe 30. juna, kako bi se razradili pojedini detalji. Za sada se ne razmatraju nikakve druge destinacije”, objavio je Merlo.

Pojedini mediji su objavili da bi Mesi ako ne postigne dogovor sa PSŽ-om mogao da se vrati u Barselonu ili da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji ili MLS ligi.

B92.

Danas objavljeno

“All I need is suvo meso and rakija”

Zeljka

“Jokić ima većih briga od MVP trke”

Zeljka

“Pet setova sa Rafom i Novakom u Parizu? Previše za Alkarasa”

Zeljka

Ostavite komentar