17. Februara 2023.

Mesi ide Ronaldovim putem na kraju sezone?

Španski mediji podsećaju da je francuski “Ekip” pre dva dana objavio da Mesi neće da produži ugovor sa šampionom Francuske.

Otac argentinskog fudbalera Žorže Mesi je odravio još jedan sastanak sa predstavnicima PSŽ-a, ali dogovor nije postignut. “Ekip” dodaje da će pregovori biti nastavljeni, ali ističe da postoje velike šanse da Mesi na kraju sezone napusti klub iz Pariza.

Mesi ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. Pojedini mediji su čak objavili da postoji mogućnost da se argentinski fudbaler vrati u Barselonu, ali je Žorže Mesi sve to demantovao.

“Mesi je već jednom odbio Al Hilal, koji želi Argentincu da ponudi godišnju platu od 300 miliona evra. Niko ne bi trebalo se iznenadi ako Mesi na kraju sezone prihvati ponudu iz Saudijske Arabije i još jednom pri kraju igračke karijere naplati svoje ime”, navode novinari “Mundo Deportiva”.

Španski mediji navode da postoji još jedna mogućnost za Mesija i to prelazak u američku MLS ligu u Inter iz Majamija, koji je u vlasništvu bivšeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare