16. Januara 2023.

Mekinro ne otpisuje Nadala: I dalje me zadivljuje

Vatru je nedavno zapalio Aleksander Zverev rekakvi kako veruje da bi Rafa mogao da se oprosti od aktivnog igranja na Rolan Garosu.

Nadal ga je u subotu demantovao rekavši kako uopte ne razmišlja o tome i kako nisu toliko bliski da bi mu tako nešto ispovedio.

O tome je pred prve mečeve u Melburnu pričao i sedmostruki grend slem šampion, Džon Mekinro.

Znate šta? Teško je otpisati Rafu u bilo kom trenutku imajući u vidu koliko je dobar bio prošle godine. Nisam to očekivao od njega, tako da on nasatavlja da me zadivljuje. Zapanjujuće je koliko je i dalje velika ta glad uz sve što je osvojio. Drugi igrači bi trebalo da se ugledaju na njega. Ja sam se ugledao na druge, recimo na Džimija Konorsa,. I bio sam u stilu, ‘ovaj momak se trudi više nego iko kog sam gledao, moram da pokušam još jače’. Da igram danas, svakog dana bi se ugledao na Rafu i govorio, ‘moraš da se trudiš baš kao ovaj momak’, jer ne znam nikog da tako radi“, kaže Mekinro.

Amerikanac dodaje da zaista nema ideju kada bi Nadal mogao da se povuče.

Sa 36 godina, vaše telo ne može da izdrži još dugo, u nekom momentu će morati da popusti. Hoće li to biti ove godine? Ne znam. Sledeće? Koliko još može da igra na ovom nivou. I ne želi da bude deseti ili 20. na svetu. Mislim da čim bude osetio da ne može da osvaja slemove, tada će prestati“, zaključio je Mekinro.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare