29. Aprila 2023.

Medvedev: Potreban je potpuni poraz neprijatelja

“Kijevski pas nastavlja da laje. Pljuvačka mu se sliva niz dlakavu njušku tako da vlasnici vide njegove borbene kvalitete, uporno ponavljajući: ‘Dajte više oružja da bude manje žrtava, idemo da vratimo Krim, bolje je podržati Ukrajinu sada, kako se ne bi povećao rizik od trećeg svetskog rata, kao i rat može da traje decenijama”, napisao je Medvedev na Telegramu.

Kako je naveo, ne treba potcenjivati čak ni te njihove “performanse obmane”, jer je to histerični manifest kijevskog režima u cilju konsolidacije nacističke elite, održavanja morala trupa i dobijanja nove podrške od njihovih sponzora.

Prema njegovim rečima, odgovor na sve to može samo biti uništavanje vojne opreme koju je koristio nacistički režim tokom kontraofanzive, uz nanošenje maksimalnog vojnog poraza Oružanim snagama Ukrajine.

“Potpuni poraz neprijatelja i konačnog svrgavanja nacističkog režima u Kijevu sa njegovom potpunom demilitarizacijom na celoj teritoriji bivše Ukrajine. Sprovođenje akata odmazde prema ključnim ličnostima nacističkog režima, bez obzira na njihovu lokaciju”, poručio je.

U suprotnom, zaključio je Medvedev, kijevski režim se neće smiriti, rat će još dugo trajati, a Rusiji to ništa ne treba.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare