1. Januara 2023.

Medvedev o skandalu u Australiji: To se odnosilo na 50 ljudi

On je u duelu sa domaćim miljenikom Nikom Kirjosom vodio veliku borbu u drugom kolu i tada slavio jedini put u međusobnim duelima.

Mnogo se pričao o tom duelu, pre svega zbog naelektrisane atmosfere i Medvedevu, koji je za tamošnju publiku kazao da ima mali koeficijent inteligencije.

“Na Rodu Lejveru je tada bilo 15, 12, 13.000 hiljada ljudi? Od 13.000 koliko ih je bilo, pošto je stadion bio krcat, ovaj komentar se odnosio na 50 ljudi maksimalno. To je prva stvar. Ovaj komentar verovatno nije bio pametan sa moje strane, ali taj meč sa Nikom… Ponekad kažeš stvari posle čega se pitaš zašto si to rekao. Ali, zato volimo sport. Ima nekih ludih trenutaka, svi mi generalno volimo australijsku publiku. Sećam se kada sam igrao protiv De Minaura u Sidneju, ceo stadion je navijao za njega. Ali sećam se posle meča da sam sedeo sa trenerom i konstatovao da je atmosfera bila odlična. Radujem se što ću opet igrati ovde”, rekao je Medvedev.

Prisetio se i prošlogodišnjeg finala protiv Rafaela Nadala, kada je ispustio dva seta i brejk prednosti.

“Osećao sam se užasno. Apsolutno užasno. Opet, kao i u životu, morate da pređete preko toga i pokušate da učite iz toga jer prošlost ne možete da promenite. Imao sam nekoliko teških trenutaka tokom karijere, kada kažem teški trenuci mislim na teške poraze. Uvek sam uspevao da se vratim”, dodao je Danil.

Medvedev je govorio i o Novaku Đokoviću, a tom prilikom je kazao da mu je svejedno s kim će igrati u Melburnu.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare