Marketing BIGportal.ba

BIGportal.ba je nastao kao prošireni projekat BIG Radija da bi se nakon veoma kratkog vremena i brzog uspjeha osamostalio i postao odvojena, ali usko vezana jedinka Big Radija. Kao takav postao je prepoznatljiv na prostoru cijele Bosne i Hercegovine i regiona. Pokušali smo da na jedan klasičan način dođemo do naše publike u moru raznoraznih novokomponovanih “žutih” i “clickbait” portala, što su čitaoci tokom 10 godina postojanja i prepoznali. Svi naši posjetioci su plod organskih posjeta, te iz tog razloga nas prati umjereni ali konstantni rast na digitalnom nebu Bosne i Hercegovine.

– Preko 2 000 000 mjesečni pregleda, 75 000 dnevnih impresija, 20 000 aktivnih korisnika Android aplikacije, kao i preko 3 000 korisnika iOS aplikacije su samo neke od brojki sa kojima raspolažemo.

Ukoliko ste zainteresovani za kreiranje i objavu native članaka, objavu sponzorisanih članaka, objave PR članaka za vaše kompanije ili implementaciju banera i video billboard-a na naslovnoj strani pošaljite nam upit na email bigportal.ba@gmail.com a mi ćemo vam sa velikim zadovoljstvom poslati naš cjenovnik.

Do tada, BIG pozdrav od Jelene.

Jelena Tomić / Menadžer bigportal.ba