26. Maja 2023.

Marina Visković otkrila da li joj jači pol prilazi u provodu

Kako je istakla u posljednje vrijeme voli često da izlazi, da se provodi, iako se najbolje osjeća kada leži u svom krevetu i gleda serije.

– Obožavam da izlazim u posljednje vrijeme, ali mi je san najveći luksuz, moram da priznam. Kad ležim u krevetu i gledam serije i filmove to mi je onako “hajlajt” dana, i života. Stvarno ponekad volim da izađem, večeras sam sa drugaricama, nismo se dugo videle, a mnogo ih volim – rekla je Marina i opisala kako izgleda kada popije koju više:

– Uvijek se ponašam onako kako se osjećam, volim kad izađem da se provodim i bukvalno”udri brigu na veselje”. Ne izlazim da sjedim i da budem normalna, nego izlazim da se stvarno prepričava poslije. Vesela sam, zaista sam fenomenalna kada popijem. Volim cijeli svijet, sve bih da vas grlim, ljubim. Mamurluk mi sve teže i teže pada, tri dana ne mogu sad sebi da dođem. Mamurluk provodim tako što odem u spa, tražim čaj od đumbira kako bih izbacila sve – rekla je Marina prenosi Telegraf.

Kako je bila samo u ženskom društvu, na pitanje da li im fali muško, kratko je i jasno dala odgovor – “ne”.

– Ne, zaista nam ne fale muškarci, provodimo se super. Tako je i najbolje, kad si dobar sam sa sobom onda možeš i da nađeš nekog da se uklopi – rekla je.

Iako važi za jednu od najpoželjnijih žena sa naše javne scene, Marina priznaje da joj muškarci u provodu uopšte ne prilaze.

– Pošto sam radila neke lasere lice mi je trenutno potpuno spaljeno, ali cijeli paketić je dobar. Muškarci mi zaista ne prilaze, evo posljednja tri ili četiri moja nastupa, kako dođem u klub menadžer kaže: “Ne znam šta je ovo, ali 80 odsto je žena”. Ne znam kakav problem muškarci imaju sa mnom, nemam ništa protiv njih, ali eto tako se namjestilo stvarno me vole žene. Što se tiče muškaraca, ja volim kada neko ima hrabrosti i muškarce koji znaju šta hoće, dođe, uzme te za ruku i kaže: “Ti si sad moja”, rekla je pa dodala:

– U odnosu volim da pustim muškarcu da se osjeća kao muškarac pored mene, jeste da su se žene zalagala za svoja prava,slobodu i sve, ali… – zaključila je.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare