Marijana NE KRIJE KOLIKO JE SREĆNA: ''Za najposebnijeg čovjeka...'' - BIGportal.ba
Ex Yu

Marijana NE KRIJE KOLIKO JE SREĆNA: ”Za najposebnijeg čovjeka…”

Kreatorka mu je posvetila emotivne reči

Sreća Marijane Mateus (51)  je ogromna. Proteklog vikenda, kreatorka je boravila u Novom Sadu, kako bi rođenom bratu Draganu bila najveća podrška.

Naime, rođeni brat Marijane Mateus, Dragan Čolić, proslavio je svoj 50. rođendan. Na gala proslavi u jednom novosadskom hotelu, Marijana je neumorno igrala sa zvanicama, a za ovu priliku opredelila se za kratku crnu haljinu, dok je svoju kosu skupila u visoki rep. Slavljenik se opredelio za elegantni crni smoking, belu košulju i leptir mašnu, dok je vidno raspoložen igrao uz karnevalske plesačice.

Ponosna sestra je na svom Instargamu podelila delić atmosfere, a rečima koje je uputula pokazala je koliko je vezana za svog brata:

– Poseban dan u mom zivotu…Za najposebijeg coveka – mog brata , sve najlepše želje ovog sveta su male koliko on zaslužuje da bude srecan.. Volim te Dragane moj, napisala je.

Marijanin mlađi brat Dragan, nikada se nije medijski eksponirao. Uspešno se bavi advokaturom u Novom Sadu, a u braku je sa Sofijom, koja je i sama pravnica i roditelji su dvoje dece.

Danas objavljeno

On je novi dečko Olge Danilović, poslije košarkaša fudbaler

Vanja A

Papreni honorari pjevača za ljetnju sezonu

Vanja A

Da li prepoznajete dječaka sa slike?

Vanja A

Ostavite komentar