9. Augusta 2023.

Marija Šerifović poslije mnogo godina otkriva zašto je prekinula kontakt sa Jelenom Tomašević

Odnos Marije Šerifović i Jelene Tomašević više nije tajna, pjevačica otkrila pravu istinu

Marija Šerifović i Jelena Tomašević ubrajaju se u pevačice sa najmoćnijim vokalima na Balkanu, a njihove pesme publika obožava i na svakom nastupu ih peva od prvog do zadnjeg stiha.

Ipak, to nije jedina stvar koja je ovim damama zajednička. Naime, Marija i Jelena školovale su se u Kragujevcu, a često su zajedno učestvovale na muzičkim takmičenjima. 

Mnogi bi pomislili da je zbog te činjenice, odnos Marije Šerifović i Jelene Tomašević poljuljan, međutim, istina je potpuno drugačija. 

– Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno.

Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala.

 

Jelena je pobedila i na 3K Dur-u te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla: “E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj”, ali da, bila sam jako ljuta – otkrila je svojevremeno Marija u emisiji “Šok tok”.

Marija i Jelena su uvek jedna o drugoj govorile biranim rečima i sa velikim poštovanjem, a posebno je interesantna činjenica da je Tomaševićeva predstavljala našu zemlju na Evroviziji u Beogradu, godinu dana nakon što je Šerifovićeva odnela pobedu. 

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare