Marija Šerifović o svom ocu: Sve sam mu oprostila, roditelje ne možemo da biramo - BIGportal.ba
Ex Yu

Marija Šerifović o svom ocu: Sve sam mu oprostila, roditelje ne možemo da biramo

Popularna srbijanska pjevačica Marija Šerifović gostovala je u emisiji Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović, a u razgovoru se, pored drugih tema, dotakla se teme o ocu.

-Tata je imao i drugi brak, i Vi ste imali dvojicu braće od kojih je jedan nažalost napustio svijet među zvijezdama, započela je Slavica razgovor.

-Da. Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka, i on je bio jedna beskrajno dobra i posebna dušica. Napravio je Rajko puno problema u životu, i ja sam to njemu sve oprostila jer, prvo mi je otac, drugo roditelje ne možemo da biramo, započela je Marija.

-Nedavno smo se vidjeli u Kragujevcu, i rekao mi je: ”Ma šta god da sam uradio, loše, pogrešno, naopako, ovako ili onako, barem znam da sve što ima veze sa tobom sam uradio ispravno”, otkrila je Marija.

U razgovoru se Marija dotakla i teme svoje seksualne orijentacije.

Marija je u autobiografskom dokumentarnom filmu ‘Ispovijest’, 2013. godine, izjasnila kao pripadnica gay populacije.

-Ja sam to tada napravila, čak sam i rekla da o tome više neću govoriti, ali evo odgovorit ću vama kratko. To je bila trenutna potreba. Danas, bih li to uradila, ne znam, ne zato što se kajem, ne, nijedne sekunde nego ne znam bih li tako ili drugačije, ali napravljeno je zato što sam osjetila potrebu. Ja sam rođena da budem ja, ja nisam rođena da budem bilo što što neko drugi želi, misli, zamišlja ili mašta, to vam je, što vam je, rekla je pjevačica.

Marija je počela pjevati još u osnovnoj školi, a prvi album je snimila 2003. Predstavlja je Srbiju na Eurosongu 2007. sa pjesmom ‘Molitva’ osvojivši prvo mjesto. Veliki je ljubitelj životinja, te ima engleskog buldoga Haka čije fotografije i videe često objavljuje na društvenim mrežama. Pokrenula je i svoj YouTube kanal na kojem je objavljivala razna dešavanja iz privatnog života.

Azra.ba

Danas objavljeno

Vesni Zmijanac ugrađena 3 bajpasa: “Situacija nije bila nimalo naivna”

Vanja A

Objavljena pesma: Poslušajte kako Parni valjak zvuči bez Akija

Vanja A

Ilda Šaulić radi na projektu posvećenom ocu

Vanja A

Ostavite komentar