Maltretirala je muža zvijezdu Holivuda: Sada joj prijeti robija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Maltretirala je muža zvijezdu Holivuda: Sada joj prijeti robija

Žestoka brakorazvodna bitka između glumačkog para Joana Grifida i Alis Evans dobila je novi, ružni obrt koji je mnoge ostavio bez teksta.

Naime, otuđena supruga glumca iz “Fantastične četvorke” sada se suočava sa hapšenjem, nakon što se nije pojavila na sudu kako bi odgovorila na dve optužbe za kršenje zabrane prilaska koju je on zatražio.

Ne samo da se 54-godišnja Alis nije pojavila na sudskom ročištu, već ni ona ni njen advokad nisu kontaktirali sud kako bi objasnili zašto će biti odsutni. Nakon što se ni dva i po sata nakon zakazanog ročišta nije javila, poverenik Vrhovnog suda Džejms Kuper izdao je odluku da se pripremi nalog za hapšenje, prenosi Daily Mail.

Detalji o navodnom kršenju zabrane prilaska nisu otkriveni, ali se zna da je bivši suprug zahtev podneo u februaru prošle godine.

Međutim, Alis bi mogla da izbegne odlazak u zatvor plaćanjem kaucije do sledećeg zakazanog ročišta, rekao je Kuper za Daily Mail.

Podsetimo, 49-godišnji Grifid podneo je zahteev za razvod braka u martu 2021. godine, dva meseca nakon što je njegova bivša supruga na društvenim mrežama objavila da njen suprug sa kojim je bila 14 godina napušta nju i njihove dve ćerke. Nastavila je da ga “pljuje” po društvenim mrežama, što je Grifida nateralo da zatraži zabranu prilaskai da je spreči da deli njihove privatne poruke ili objavljuje “lažne javne optužbe” na njegov račun.

Njegov zahtev je odobren u februaru prošle godine nakon što je Evans sasula novu paljbu po njemu i njegovoj novoj devojci Bjanki Valas na društvenim mrežama. Nakon toga, usledila je zabrana spominjanja njihovih imena na društvenim mrežama pune tri godine.

Velški glumac kasnije je podneo zahtjev za zajedničko starateljstvo nad ćerkama, nakon što je Alis Evans prethodno zatražila samostalno starateljstvo usred njihovog neugodnog razvoda.

Danas objavljeno

Mila Kunis i Ešton Kučer odluku ne mijenjaju – djeci ne ostavljaju svoje bogatstvo

Vanja A

Najpoželjniji zavodnik u Holivudu o svojim vezama: 10 žena u 12 godina nije mnogo

Vanja A

Pokušao zaprositi djevojku pa doživio nokaut

Vanja A

Ostavite komentar