17. Septembra 2023.

Malo ko zna da Zdravko Čolić ima diplomu ovog prestižnog fakulteta

Zanimanje Zdravka Čolića će vas iznenaditi, popularni pevač ima diplomu ovog fakulteta

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Zdravko Čolić već polovinu veka oduševljava publiku svojim vanserijskim glasom i talentom. 

Karijeru je oduvek gradio isključivo na kvalitetnim pesmama i bez skandala, a njegovi koncerti važe za jedne od onih za koje se uvek traži karta više pa je tako pre nekoliko godina napunio pet puta napunio beogradsku Štark arenu. Međutim, malo ko zna koje je pravo zanimanje Zdravka Čolića.

Nije tajna da mnoge pevačke zvezde ne mogu da se pohvale diplomama prestižnih škola i fakulteta, međutim to nije slučaj i sa legendarnim Čolom.

Iako je njegov nepresušan talenat bio primetan već u prvim godinama života, Zdravko se muzikom bavio iz hobija, a na listi prioriteta prvo mesto zauzimala je knjiga i školovanje.

Muzička zvezda je još sedamdesetih godina prošlog veka upisao Ekonomski fakultet u Sarajevu, ali se ipak u septembru davne 1971. godine preselio u Beograd.

U „Korni“ grupi proveo je šest meseci i za to vreme snimio tri pesme, nakon čega se vratio u Sarajevo, nastavio studije i ubrzo postao diplomirani ekonomista.

Zanimanje Zdravka Čolića dijametralno je različito od onoga čime se bavi celog života i što mu je donelo slavu, uspešnu karijeru i armiju fanova, ali verujemo i da se sada oproba u ekonomskim vodama da bi se pevač veoma dobro snašao.

Gloria.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare