19. Maja 2023.

Majli Sajrus na naslovnici Voguea

Pjevačica Majli Sajrus slikala se za naslovnicu britanskog izdanja Voguea, a u razgovoru za časopis govorila je o ljubavnom životu, razvodu od bivšeg supruga Liama Hemswortha i pjesmama u kojima je pjevala o njihovom prekidu.

– Ne bih izbrisala svoju priču niti bih željela da se moja priča izbriše. Zanimljiv život stvara zanimljive priče, komentirala je tako svoj turbulentni brak s glumcem Hemsworthom. Njih su se dvoje upoznali još 2009. godine na snimanju filma Posljednja pjesma, a kroz godine su često prekidali i ponovo započinjali svoju vezu.

Vjenčali su se 2018. godine, a prekinuli godinu dana kasnije i razveli se u februaru 2020. godine. Pjevačica je dugo šutjela o svemu, a onda je odlučila progovoriti kroz pjesme. Fanovi su odmah zamijetili da bi ovogodišnji hit Flowers mogao biti o prekidu Miley i Liama, a sve zbog stiha “izgradili smo dom i gledali ga kako gori”.

Miley i Liam izgubili su kuću u Malibuu 2018. godine kada su Kalifornijom vladali razorni požari, a njeni su fanovi to odmah povezali.

-Nikada se nisam trudila zavaravati svoje fanove stihovima u pjesmama. Stihovi sve sami govore, komentirala je Miley stih u pjesmi Flowers.

Nakon razvoda Miley su počeli povezivati s bubnjarom benda Lilly Maxxom Morandom, a priča je postala sve zanimljivija kada su se zajedno pojavili u javnosti. No Miley njihovu vezu drži daleko od očiju javnosti i otkrila je samo detalje.

-Spojili su nas naslijepo. Zapravo, s moje strane je bilo naslijepo, on je znao s kim se nalazi. Rekla sam tada, najgore što se može dogoditi jest da ustanem i odem sa spoja, rekla je Cyrus.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare