20. Septembra 2023.

 Maja Berović je imala veliki problem sa zdravljem za koji javnost nije znala

Pevačici su se borili za život, a sve je počelo od male rane na nozi.

Maja Berović je otkrila informacije o svom životu koje ranije nisu bile poznate javnosti. Pevačica je imala sepsu zbog koje je zamalo izgubila život.

– Nikad nisam bila osoba koja je preterano svoj privatan život i privatne probleme iznosila u javnost. Moji fanovi su pomislili da sam se umorila od muzike. Ja sam imala ozbiljan problem i mislila sam da možda morati da odustanem od muzike jer se to od bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru – rekala je Maja na početku.

 – Ja sam imala jednu malu ranu na nozi koja se kroz jedan kraći period inficirala i dovela me u stanje sepse i bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu i za život na kraju krajeva. To je bilo od bakterije koja je napravila haos meni u nozi, ja sam jako posle porođaja bila anemična i imala sam velike probleme sa anemijom, moj organizam nije mogao da se izbori sa tim. Ja sam na kraju završila sa 5 operacija u roku od 20 dana – ispričala je Maja u emsiji “Amidži šou” i dodala

– Uspeli su da spasu nogu, naravno da se sada mogu nasmejati na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmšljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu, sada imam samo 27 centimetara ožiljka na nozi – završila je Maja.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare