Madonna odgovorila kritičarima svog izgleda - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Madonna odgovorila kritičarima svog izgleda

Degradirate me od početka karijere

Kraljica popa Madonna oglasila se povodom brojnih negativnih kritika koje su bile usmjerene na račun njezina “novog lica” koje smo mogli vidjeti na dodjeli Grammyja.

Naime, Madonna se kratko pojavila na pozornici dodjele kako bi predstavila Sama Smitha i Kim Petras koji su zatim izveli svoju pjesmu Unholy. Međutim, svi su bili šokirani Madonninim licem ističući kako je sada već otišla predaleko s plastičnim operacijama.

U objavi na Instagramu osvrnula se na tuđe kritike prozivajući mnoge što su se usredotočili na nešto što bi ustvari trebalo biti nevažno.

-Nikada se nisam ispričala ni za jedan kreativni izbor koji sam napravila ni za način na koji izgledam ili se oblačim, a neću ni početi. Mediji su me degradirali od početka moje karijere, ali shvaćam da je sve ovo test i sretna sam što ću utrti put kako bi svim ženama iza mene bilo lakše u godinama koje dolaze. Riječima Beyonce: ‘Nećeš mi slomiti dušu’, dodala je ističući kako se raduje budućem subverzivnom ponašanju, promicanju granica, suprotstavljanju patrijarhatu, a najviše od svega uživanju u svom životu.

Izvor: index.hr 

Danas objavljeno

Zvanično oborio sve rekorde: On je najpopularniji muzičar na svijetu

Zeljka

“Please Please Me”: 60 godina prvog albuma Bitlsa

Zeljka

Hit sa Tiktoka: Polomljeno rumenilo možete lako popraviti, treba vam samo jedan sastojak

Zeljka

Ostavite komentar