4. Februara 2023.

Madoninu ćerku zaustavilo obezbjeđenje, zbunila se: “Znaš li ti ko je ona?”

Neprijatan događaj odvio se samo dve godine nakon što je Lurd proglašena zaštitnim licem kampanje modnog brenda za proleće 2021. godine.

Snimak obezbeđenja koje ne dozvoljava Lurd da uđe popularan je na društvenoj mreži TikTok, a jedan korisnik pokazao je što se događalo ispred ulaza.

Madonina ćerka pojavila tačno u 18 časova kada je revija počinjala, a na stepenicama je zaustavilo obezbeđenje. Rekli su joj da je događaj zatvoren. Dok je Lurd pokušavala da uđe, mogli su se čuti slučajni prolaznici koji pokušavaju da objasne obezbeđenju ko je devojka koju ne puštaju.

”Pusti je unutra, ona je Madonina ćerka”, ”Ne znaš ko je ona?”

Ali obezbeđenje nije popustilo i to je još više naljutilo okupljene obožavaoce koji su potom počeli da uzvikuju: ”Pustite je unutra!”

@mickmicknyc

Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna

♬ original sound – New York Mickey

Na kraju je Lurd je odustala i pokrila lice jednom rukom dok se vraćala prema automobilu kojim je stigla.

Lurd je najstarije Madonino dete i poznata je kao njena mezimica, a pevačica ju je dobila s glumcem Karlosom Leonom. Pevačica ima još ima petoro dece, od kojih je četvoro usvojeno, a sina Roka dobila je s rediteljem Gajem Ričijem.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare