U okviru emisije „Balkanskom ulicom“ istakao je kako sa sinovima gleda da bude prijatelj i da sve probleme koje imaju – rešavaju razgovorom.

 Kada si već ostvaren kao roditelj, onda trebaš i tu svoju dečicu da napraviš ljudima – istakao je glumac.

Maca je više puta do sada isticao da ga život nije mazio, a ispričao je i koji je savet je svojevremeno dobio od izvesnog beogradskog mangupa koji mu je kasnije promenio život i pogled na svet koji ga okružuje.

Kako je bilo perioda kada je jedva sastavljao kraj sa krajem, on ga je posavetovao.

 Kaže on meni: „Znaš kada češ ti imati?, kažem: „Kad, oči moje?“. „Kad budeš znao reći ne!“ – naglasio je glumac.

Podsetimo, voditelj i glumac se pre nego što je stupio na javnu scenu i stekao popularnost bavio različitim poslovima, a sada je otkrio kako je zaradio prvi novac.

– Počeo sam da radim sa 13 godina i to zahvaljujem svojoj majci, što me je osamostalila i vrlo rano sam, sa 16 godina, počeo da živim sam. Prvi posao mi je bio u pekari, posle sam radio u „Zori“, to je tvornica čokolade. U šest ujutro su me čekali džakovi od 50 kila, nema, ne sme se zakasniti ni sekunde! Pa sam cepao karte na autobuskoj, pa prao šoferšajbne i nikad nisam stao raditi. Ja sam to tako hteo- istakao Maca, pa dodao:

Meni ja tata rano umro, 12 i po godina sam imao, ali nisam bio mučenik, da me sad tu neko sažaljeva i samo da ti kažem – ja sam samom sebi zaradio prvi „levis 501“ i „starke“. Od prve plate sam kupio dasku za peglanje baki Mariji, maminoj majci, kupio sebi „leviske“ i onaj sat železnički, to je tad bilo – vau! – ispričao je glumac jednom prilikom za medije.