7. Februara 2024.

M.O.R.T. u Banjaluci: Punk blues eksplozija uz “Nektar Bez Filtera”

Pripremite se za novo muzičko druženje uz “Nektar Bez filtera”, jer u Banjaluku stiže dobro poznati punk-blues sastav M.O.R.T, a ova četvorka iz Sinja donosi svoj žestoki zvuk i energični nastup u Klub studenata Banjaluka (KSB) u subotu, 10. februara.

Kostur benda, koji čine John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine, a krajem 2012. godine pridružuje im se bubnjar Mile. Naredne godine snimaju demo album “Vrhunsko dno”, a od tada M.O.R.T. osvaja publiku brojnim nastupima širom regije, ističući se pobjedama na Demofestu upravo u Banjaluci, Rock Off-u, finalu HR demo kluba 2012. godine i trećem mjestu na WHF-u 2013. godine.

“Odjel za žešće” iz 2014. godine dobija epitet “albuma godine” na većini muzičkih portala, a naredne godine bend je nominovan za nagradu PORIN u kategoriji “novi izvođač”. Treći album “Tužna kocka” izlazi 2016. godine, ponovno osvajajući titulu “albuma godine” uz nominaciju za nagradu PORIN u kategoriji “Rock album godine”.

M.O.R.T. iza sebe ima impresivnu karijeru sa stotinama koncerata, 20 video spotova, više od 8 miliona pregleda na YouTube-u, četiri albuma i preko 50,000 televizijskih prikazivanja.

– M.O.R.T. i banjalučka publika su stari znanci, a momci nisu jednom izjavili da se kod nas osjećaju kao kod kuće, tako da će ovo, donekle, biti svirka na njihovom terenu. Vaše je samo da se pojavite, a za ostalo će se pobrinuti bend i “Nektar Bez filtera” – navela je Andrea Lizdek, marketing mendžer Banjalučke pivare.

Bend trenutno promoviše četvrto studijsko izdanje “Standing Running Man” (u potpunosti na engleskom jeziku). Priliku da ovo izdanje iz prvih redova čuju i Banjalučani, pružili su “Nektar Bez filtera” i OK Team.

Ulaznice za koncert su dostupne online na gigstix.ba i u fizičkoj prodaji preko prodajne mreže gigstix.ba i u KSB-u, a sve dodatne informacije dostupne su na zvaničnim internet stranicama Nektar piva i OK Team-a, koji je organizator događaja.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare