17. Aprila 2023.

Luna i Marko u velikoj dilemi, ali ovo je jedino SIGURNO!

Popularni estradni par će dobiti još jednu devojčicu, dok Luna svakodnevno uživa u trudnoći, Marko je ispričao kako se trudi da pomaže svojoj ženi oko svega.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Sve poslove radim u kući, naročito sada kada je trudna i, naravno, ničega me nije me sramota. Nikada mi Luna ni zbog čega nije pridikovala, a nisam ni ja njoj – kazao je Miljković koji je ispričao da li nekada angažuju kućnu pomoćnicu:

– Imamo kućnu pomoćnicu već tri godine unazad, ona je tu da pomogne kada imamo poslovne obaveze i snimanja, ali se trudimo da ćerkica provodi što više vremena sa nama.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ime naslednice su smislili, ali za sada ne žele da ga otkrivaju. Ipak, Marko je „dao” prvo slovo imena koje će dati ćerki.

– M. M. i L. M. Dali smo im prva slova naših imena Mia – Marko i Luna – L. Tako da će se devojčica zvati na slovo L – ostao je tajanstven Miljković.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, KURIR

Marko i Luna imaju stan na Bežanijskoj kosi gde su napravili svoju oazu mira, a on je otkrio da li planiraju kupovinu nove nekretnine.

– Za sada ne planiramo kupovinu nove nekretnine. Ovaj stan je sasvim dovoljan za četvoročlanu porodicu – kazao je Marko.

Bivši učesnici rijalitija “Zadruga” imaju i plac u selu Mramorak, gde planiraju da izgrade vikendicu koja će služiti za izdavanje, ali će biti mesto gde će da pune batarije i odmaraju od Beograda.

Foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Informer

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare