Ljuba Aličić otkrio u kakvom je odnosu sa sinom - BIGportal.ba
Ex Yu

Ljuba Aličić otkrio u kakvom je odnosu sa sinom

Nakon što se pojavila informacija da Ljuba Aličić ne razgovara sa svojim sinom iz prvog braka Dejanom, što su ranije u razgovoru sa medijima obojica i potvrdili, pjevač se sada tim povodom oglasio, negirajući da izmedju njih postoji bilo kakav sukob.

“Nije istina, ja i moj sin imamo jedan hit koji uvek pevamo, to je stvarno veliki hit. Ne znam zašto ne bismo pričali”, rekao je Ljuba, a potom otkrio da li ga pogađaju ovakvi navodi:

“Ne smeta mi jer znam da ja nisam loš roditelj, ja sam dobar čovek, volim svoju decu, volim svoju porodicu, nikad mi neće dosaditi, to su moja deca, imam i unuke”, naveo je Aličić.

Podsjetimo, Dejan Aličić se, poput njegovog oca, takođe bavi pjevanjem, ali nije toliko poznat javnosti. Zanimljivo je da se ne zna pravi razlog zašto otac i sin ne razgovaraju, ali čak i kada su bili u lošim odnosima, oni su poslovno sarađivali.

Svojevremeno su snimili i duet “Dajte da pije drugar moj”, a neko vrijeme su čak i nastupali zajedno. Međutim, van scene oni nisu razgovarali, a Dejan je za loš odnos sa ocem okrivio svoju maćehu.

“Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje”, pričao je Dejan tada za medije i nastavio:

“Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu”.

Ovim povodom se oglašavao i Ljuba, te je tada potvrdio da sa sinom ubuduće neće komunicirati, prenosi Telegraf.

“Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost”, rekao je pjevač tada.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Pjesme koje se takmiče za srpskog predstavnika na Evroviziji

Vanja A

Sjećate li se Swarovski kupatila Dragane Mirković

Vanja A

Marija Šerifović o svom ocu: Sve sam mu oprostila, roditelje ne možemo da biramo

Vanja A

Ostavite komentar