30. Maja 2023.

Lionsgate potvrdio da će John Wick igra biti AAA formata

Na konferencijskom pozivu za četvrti kvartal kompanije, dobili smo potvrdu od glavnog izvršnog direktora Lionsgate Joe Drake-a da kompanija zaista nastavlja sa širenjem lika u igre.

Čini se da Lionsgate još uvek prikuplja ponude od razvojnih timova i još nije krenuo sa jednom. Ali ponavljanje posvećenosti Lionsgate-a da dovede lika u AAA igru je obećavajuće.

Drake je takođe potvrdio da će franšiza John Wick proširiti na spin-off serije i da će biti peti nastavak glavnog filmskog serijala.

“Sada se krećemo preko te franšize, ne samo u prostoru AAA video igara, već gledamo kakav je redovni ritam spin-off-ova. Ballerina je prvi spinoff koji izlazi sledeće godine.

Razvijamo tri druga, uključujući [John Wick 5] i televizijsku seriju The Continental koja će uskoro biti emitovana. I tako gradimo svet i kada taj peti film dođe, biće organski razvijen iz načina na koji počinjemo da pričamo te priče. Ali možete se osloniti na redovni John Wick ritam.”

Već smo imali sjajnu video igru John Wick u John Wick Hex. Može se zamisliti da će AAA igra koju Lionsgate želi napraviti biti više imaerzivna, verovatno intenzivna akciona igra iz trećeg lica.

Play.co.rs

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare