24. Maja 2023.

Lijepa Srpkinja se udala za 20 godina starijeg bogataša

Ivana Berendika, nekadašnja članica benda “Models”, danas je jedna od najbogatijih Srpkinja.

vana je stekla svoje bogatstvo 2005. godine kada se udala za osnivača “Gugla”, Tomasa Jermoluka, koji je od nje stariji 20 godina.

Ivana je priznala da se zaljubila u Tomasa ne samo zbog njegove harizme, već i zbog njegove mudrosti i znanja koje je stekao tokom godina. Njegova slobodna duša i avanturistički duh su ono, kako je istakla, što je privuklo Ivanu.

Ivana i Tomas 2016. godine su postali roditelji blizanaca. Ivana je otkrila da joj prija što je Tomas moćniji od nje. Tomas je otvoren, voli da proba nove stvari, što je jedan od razloga zašto su se njih dvoje spojili. Oboje su radoznali i žele da otkrivaju nove zemlje i kulture.

– Nisam bila od onih djevojčica koje su maštale o princu na bijelom konju. Čini mi se da sam uvijek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala sa 25  i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim – otkrila je gospođa Jermoluk svojevremeno.

Pored toga što je supruga jednog od osnivača “Gugla”, Ivana je i uspješna dizajnerka nakita. Njeni modeli su omiljeni među svetskim zvijezdama poput Megan Markl, Kajli Džener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih, piše Blic.

Danas, Ivana sa porodicom živi u luksuznoj vili u Majamiju.

Srpskainfo.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare