22. Maja 2023.

Lijepa doktorka je kćerka Mire Škorić: “Najponosnija sam majka”

Ćerka Mire Škorić se gotovo nikada nije eksponirala u medijima i javni život je ne zanima, zbog čega malo ko zna kako izgleda pevačicina naslednica, ali mnogi se osim uspešnoj karijeri, dive i njenoj nestvarnoj lepoti.

Lepa Milica je završila medicinski fakultet i radi kao doktorka, a Mira je nju dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem.

Milica je inače izgovorila sudbonosno “da” svom dugogodišnjem izabraniku prošle godine, a svadbenom veselju koje je upriličeno u jednom elitnom restoranu, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

Budući da Milica Jeremić nikada nije volela da se eksponira u javnosti, identitet njenog izabranika ostao je nepoznanica. Jedino što se zna jeste da se zove Sebastijan i da je zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa.

Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na ćerku Milicu.

– Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem – rekla je Mira jednom prilikom.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare