7. Novembra 2023.

Lepa Lukić uhvatila BIVŠEG muža u prevari: “Molila me da joj dam odjeću”

Lepa Lukić je jednom prilikom otkrila kako je uhvatila svog muža u prevari

Lepa Lukić iza sebe ima buran ljubavni život. Ona je bila u braku četiri puta, a jednog partnera je čak uhvatila u krevetu sa drugom ženom. Pevačica se za njega udala 1977. godine. U pitanju je uspešni estradni menadžer Vladimir Perović, a ovaj brak potrajao je sedam godina. Lepa je jednom prilikom opisala kako je izgledala ta scena.

– Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. NJu sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje – ispričala je pevačica u jednom intervjuu.

Spekulisalo se da je pometuta žena pevačica Suzana Perović koju je Vladimir kasnije oženio. SUzana je takođe jednom prilikom demantovala ove navode.

– To sam baš čula, da su bile neke izjave kada sam izašla iz rijalitija, da sam ja ta žena koja je uhvaćena u toj preljubi. Ne! Na žalost ili na sreću onih što su tako mislili, nisam to ja. Bila sam isuviše mlada kada su oni bili u braku, imala sam nekih 12 godina kada su se venčali, koliko znam iz Vladinih priča. Tako da ja to nisam, to je neka druga osoba u pitanju. Naravno, ja to ime neću izgovoriti jer ne volim o tome da pričam, to nije ni deo mog života i nisam učestvovala u tome i nemam pravo da prozivam tog nekog – objasnila je ona za “Grand”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare