8. Augusta 2023.

Ledej: Ostanak Pantera je snažno uticao na moju odluku 

I pored priča o odlasku, Zek Ledej je ipak produžio ugovor sa Partizanom ovog ljeta.

On je potpisao novi ugovor na dve godine pa će i dalje igrati u crno-belom dresu.

U podkastu Urbonus, Ledej je ispričao kako je odlučio da ostane i pta ge bio ključni faktor da stavi potpis na ugovor.

Najvažnije je da sam na mestu koje je najbolje za mene i gde ću pobeđivati. Stvari koje ja radim na parketu se ne pojavljuju u statistici. Hoću da sam tamo gde mogu da budem pravi ja, da radim svoj posao i da ne radim ono što nije moj zadatak. Kada sam pričao sa trenerom, porodicom i mojim ljudima najbolje je bilo da nastavim tu gde sam, izgladili smo neke stvari i to je dobro“, kaže Ledej.

Imao je dosta ponuda, između ostalih i od Crvene zvezde.

Ne bih da pričam o tome. Imao sam mnogo ponuda u toku ovog leta. Mnogo različitih klubova je bilo zainteresovano, ali na kraju sam blagosloven da mogu da budem u toj situaciji. Blagoslov je što sam stigao dovde, jer je bilo mnogo napornog rada“.

To što je Kevin Panter ostao u Partizanu imalo je veliki uticaj i na njega.

To što je Kevin Panter ostao je bila velika stvar. Ja sam znao da će to da se desi jer smo zaista dobri prijatelji. To je imalo uticaj i na moju odluku. Pogledao sam ponude, kakve su situacije. Rekao sam sebi, u redu, imam Kevina tu, izgradili smo kulturu ovde. Kada smo došli, sve je bilo novo. Nije bilo popularno. Mi smo došli i gradili kulturu od prvog dana. Pomagali smo mladim igračima, da shvate šta donose timu i trudili se da budemo najbolji što možemo. Dobro je bilo videti da je Kevin dobio ono što je zaslužio i to je sigurno igralo ulogu u mojoj odluci. Želeo sam da nastavim sa tom kulturom, da je pravim dalje. Kao američki igrač ili stranac generalno ne dobijaš to tako često. Dođeš u klub koji je na niskom nivou i gradiš nešto“, zaključio je Ledej.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare