27. Aprila 2023.

Leao odbio Čelsi i Real

Leao ima ugovor sa Milanom do 30. juna 2024. godine. Italijanski mediji navode da je menadžer igrača Žorž Mendeš razgovarao sa predstavnicima Čelsija i Reala i saopštio im da portugalski reprezentativac ne želi da napusti ekipu Milana.

Mendeš je najavio da će nastaviti pregovore sa čelnicima “rosonera” u vezi produžetka saradnje sa Leaom. Gazeta delo Sport navodi da rukovodstvo Milana planira da poveća platu Portugalcu na sedam miliona evra po sezoni.

Međutim, dve strane se još nisu dogovorile o isplati duga Sportingu, koji iznosi više od 20 miliona evra. Leao je unilateralno raskinuo ugovor sa Sportingom 2018. godine.

Mendeš očekuje da Milan isplati taj dug, ali čelnici “rosonera” ne žele to da učine, već planiraju da naprave dogovor sa portugalskim fudbalerom i Sportingom.

Leao (23) je ponikao u Sportingu, a 2018. je napustio klub iz Lisabona i prešao u Lil. On je u francuskom klubu proveo jednu sezonu, a potom je pojačao Milan. Portugalac je ove sezone odigrao 41 meč za Milan, a postigao je 13 golova.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare