29. Februara 2024.

Lazar Ristovski i 39 godina mlađa djevojka pozirali zagrljeni na brodu 

Lazar Ristovski je nakon 42 godine braka sa Danicom uplovio u vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić sa kojom maksimalno uživa.

Tako se bar čini po njihovim zajedničkim momentima koje dijele na mrežama, a nova fotografija postala je i te kakav predmet komentarisanja.

Njih dvoje pozirali su zagrljeni na brodu, na moru, a iz pogleda i osmijeha vidi im se koliko su zadovoljni dok su zajedno.

“Lazar (značenje: “Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca”, pisala je Anica nedavno na mrežama.

“Pre nego što sam te upoznala, bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi”, jedna je od njenih objava sa Instagrama, prenosi Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare