Last of Us na PC stigao u sramotnom stanju - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Last of Us na PC stigao u sramotnom stanju

Jedna od najcjenjenijih igara za PlayStation je na PC-u lansirana u neoptimizovanom i pokvarenom stanju.

PC igrači su čekali skoro deset godina da zaigraju The Last of Us – jednu od najbolje ocenjenih igara svih vremena. Međutim, ni deset godina očigledno nije bilo dovoljno da na PC-u zaživi pristojna verzija te igre. Umesto toga, igrače je dočekao jedan od najgorih PC portova u poslednje vreme.

The Last of Us je tokom nepuna 24 sata pokupio više od 5500 negativnih recenzija na Steamu. Da je u pitanju nešto sumnjivo moglo se videti iz činjenice da nijedan medij nije uradio recenziju igre, tj. nije pre izlaska dobio svoj primerak PC verzije.

Glavni problemi PC verzije The Last of Us leže u njenom tehnički neurednom stanju. Igrači se žale na užasnu neoptimizaciju, rušenja, vizualne bagove, duga učitavanja i sl. Ironično u svemu tome je da je izlazak igre ranije bio odložen “kako bi bila objavljena u najboljem mogućem tehničkom stanju”.

Neki su već našli “krivca” za ovakvo stanje, jer je za prebacivanje igre na PC bio zadužen tim Iron Galaxy – isti onaj koji je napravio tragediju od PC verzije Batman: Arkham Knighta.

Iz Naughty Doga su se kratko oglasili da su videli prigovore igrača i da aktivno istražuju problematične stvari PC verzije kako bi ih popravili preko predstojećih zakrpa.

B92.

Danas objavljeno

Evo koliko Samsung plaća za proizvodnju Galaxy S23 Ultra telefona

Vanja A

Boing otkazao prvi let kapsule sa posadom

Vanja A

Šodan blista u novom ruhu: System Shock Remake recenzija

Vanja A

Ostavite komentar