21. Februara 2023.

Kupio Ferrari samo da bi ga “uništio”

Italijanska kompanija definitivno neće dobro prihvatiti ponašanje youtubera koji je bvukvalno zlostavljao F8 Tributo vozeći ga poput reli automobila na makadamu.

U svom očiglednom pokušaju da prkosi kompaniji Ferrari, youtuber nije oklevao da se izuzetno surovo ponaša prema svom automobilu. Naziv njegovog videa govori da je kupio automobil samo da bi ga uništio.

F8 Tributo je youtuber vozio po travi, proplancima, šljunku i makadamu, a uspeo je da se popne i uz blatnjavo brdo. Tokom vožnje je namerno udario u ogradu privatnog poseda. Dok je prolazio između drveća, jedna grana je završila u otvoru haube. Na kraju vožnje je “hladno” stao pored čoveka koji je koristio brusilicu, dok su iskre letele prema automobilu.

Ovaj F8 Tributo je proizveden 2020. godine, a prethodni vlasnik ga je retko koristio jer je automobil prešao manje od 5.000 kilometara. Takođe, sadrži i brojne opcije zbog čega je njegova cena iznosila 400.000 dolara, a među njima su Vossen felne i izuzetno bučan izduvni sistem.

Na kraju svoje “avanture”, youtuber je grubo “oprao” automobil aparatom za pranje visokim pritiskom, a dok ga je parkirao u zatvoreni objekat, udario je i merdevine. Završni “test” je bio bacanje meredevina različite veličine na vazdušni balon kojim je “zaštitio” automobil, a on i njegovi “saradnici” su takođe bacali različit alat i predmete prema Ferrariju.

Ipak, teško je verovati da je ovo kraj priče s obzirom na to šta je učinio, kao i da je sve objavio na videoservisu YouTube.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare