7. Jula 2023.

Kuper lagao samo da bi dobio ulogu u seriji “Seks i grad”: Bio sam nervozan

Bredli Kuper danas je ostvaren i uspešan glumac, međutim, njegovi počeci u ovom poslu nisu bili nimalo laki.

Naime, on je ponekad morao da se dovija na razne načine kako bi dobio ulogu ili čak i slaže, što je upravo slučaj sa njegovom ulogom u drugoj sezoni popularne serije “Seks i grad”.

Bredli je na audiciji rekao da zna da vozi automobil sa ručnim menjačem, što je bio jedan od uslova za dobijanje uloge, iako nije znao.

“Slagao je da zna da vozi jer mu je to bio prvi posao i očajnički je želeo da dobije ulogu. Kada je na snimanju došlo vreme da pokrene auto samo je rekao: “Ne znam da vozim automobil sa ručnim menjačem”, otkrila je u emisiji Watch What Happens Live Sintija Nikson, koja igra Mirandu.

Kuper je o toj situaciji govorio 2012. godine u intervjuu za časopis Backstage.

“Mislio sam da sam naučio da se služim ručnim menjačem kad sam učio vožnju na Volksvagenu, ali u seriji su mi dali Porše kabriolet iz 1962. godine. Kvačilo je bilo kao da vozim autobus. I imao sam Saru Džesiku Parker na suvozačevom mestu”, rekao je glumac i dodao da je bio nervozan zbog scene poljupca sa Sarom.

Ipak, uspeo je sve da snimi, što mu je dokazalo da je glumački posao za njega.

“Shvatio sam da se na setu osećam kao kod kuće”, zaključio je Kuper koji je u ovoj seriji igrao Džejka, prolaznu ljubav Keri Bredšo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare