18. Jula 2023.

Kultna AGV K3 kaciga dobija moderno ažuriranje

Italijanski proizvođač kaciga AGV otkrio je detalje vezane za oživljavanje svoje kultne K3 kacige.

K3 se može pohvaliti svežim izgledom, koji uključuje elemente savremenog dizajna sa turing inspirisanom estetikom. Iako zadržava svoju sportsku privlačnost, kaciga ima zaobljene linije sa strane i na vrhu, što joj daje karakterističan i privlačan izgled.

Primetno je da usisnici za vazduh na bradi i aerodinamični otvori za vazduh na vrhu približavaju K3 izgledu premijum modela K6.

Ispod preuređene spoljašnjosti, AGV K3 uključuje tehničke inovacije za poboljšanje sveukupnih performansi. Termoplastična školjka kacige dostupna je u tri različite veličine, što omogućava udobno i personalizovano pristajanje.

Pored toga, EPS postava s četiri gustine efikasno apsorbuje i raspršuje udarce, obezbeđujući maksimalnu bezbednost. Zaobljene strane K3 pružaju dodatnu zaštitu za ključnu kost u slučaju nesreće, naglašavajući posvećenost AGV-a bezbednosti vozača. Treba napomenuti da AGV K3 ispunjava najnoviji ECE R22.06 bezbednosni standard.

AGV je takođe dao prioritet udobnosti i higijeni sa K3 kacigom. Unutrašnjost koja se može odvojiti i prati, napravljena od 2Dry tkanine i lako se održava. Štaviše, kaciga ima žljebove posebno dizajnirane za smeštaj naočara, što doprinosi njenoj opštoj pogodnosti.

Vidljivost je ključni aspekt svake kacige, a AGV K3 se ističe u ovoj oblasti. Opremljena jasnim vizirom otpornim na ogrebotine i zamagljivanje, kaciga pruža impresivno vidno polje od 190 stepeni. Tu je i XQRS sistem, dok mikro otvori poboljšavaju ventilaciju tokom gradskih vožnji. Štaviše, vizir je kompatibilan s Pinlock 70 sočivom, koji značajno poboljšava vid u nepovoljnim vremenskim uslovima. Povrh svega, K3 uključuje padajući vizir za sunce, savršenim za vožnju po sunčanim danima.

Što se tiče funkcionalnosti, AGV K3 kaciga ima kaiš za bradu sa mikrometričnom kopčom, koja nudi sigurno i podesivo zatvaranje. Ovo poboljšanje u odnosu na prethodni dvostruki D prsten povećava udobnost za vozače. Dodatni štitnik sprečava vodu ili krhotine da uđu kroz donji deo kacige.

Pored toga, AGV K3 je spreman za instalaciju komunikacionog sistema. Težine oko 1.500 grama u veličini M, kaciga uspostavlja ravnotežu između udobnosti i sigurnosti.

Da bi zadovoljio individualne ukuse, AGV K3 je dostupan u nizu modernih boja, uključujući belu, mat crnu, mat zelenu, crvenu, mat sivu i razne grafičke opcije.

Nova AGV K3 kaciga košta 239,95 evra.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare