27. Jula 2023.

Ksenija Bujišić iskreno o borbi sa anoreksijom

Zdravlje Ksenije Bujišić bilo je poljuljano, voditeljka otvorila dušu o borbi sa anoreksijom

Iako se dva puta ostvarila u ulozi majke Ksenija Bujišić izgleda savršeno, međutim, malo ko zna da se lepa voditeljka pre nekoliko godina jedva iščupala iz kandži anoreksije. 

 

O svojoj borbi Ksenija je u više navrata javno govorila, ističući da je naučila lekciju i da joj je sada zdravlje na prvom mestu. 

– Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti.

Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje.

Jako je teško iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest –  ispričala je tada Ksenija za Blic. 

Zdravlje Ksenije Bujišić zabrinulo je njene najmilije koji su učinili sve što je u njihovoj moći kako bi voditeljka iz ove priče izašla kao pobednik. 

– Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma. Dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve. Anoreksijo, pokušaj neki drugi put, ova runda je moja – ponosno je tada poručila Ksenija putem Instagrama.

Danas Bujišićeva jede sve što poželi, a za njen savršen izgled se, kako kaže, pobrinula majka priroda.

– Priroda, genetika i Bog su mi dali privilegiju da sam ‘mršavica’ bez mnogo napora i truda. Imam takav metabolizam da se ne gojim.

Jedem šta god želim, čak ne idem ni u teretanu. Znam mnoge devojke koje su ceo život na nekim režimima ishrane, pa su i dalje nezadovoljne. Kod mene se priroda pobrinula za to, tako da tu ništa ne bih menjala.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare