Košarkašice Srbije su poslije treninga sasvim obične djevojke i treba im frizer - BIGportal.ba
Ex Yu

Košarkašice Srbije su poslije treninga sasvim obične djevojke i treba im frizer

Uoči meča sa selekcijom Hrvatske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, košarkašicama Srbije priređeno je iznenađenje – modno stilizovanje. „Želja mi je da svima pokažem da su košarkašice posle treninga sasvim obične devojke, žene kao i sve druge. Želimo da razbijemo stereotipe“, objasnila je selektorka Marina Maljković.

Košarkaški savez Srbije i Institut za ženski sport organizovali su danas perfomans modnog stilizovanja košarkašica Srbije.

Specijalni gosti ovog događaja su bili poznati francuski frizer Tomas Žirar i Tijana Ilić iz Beograda. Oni su kroz svoj performans pomogli da se svi suprotstave rodnim stereotipima i da se pokaže kako sportistkinje izgledaju van terena.

„Odlučila sam da napravim izlet i da pronađem talente među frizerima. Odlučila sam da spojim ta dva talenta, a oni su došli da se pozabave našim reprezentativkama, njihovim stilom i frizurama. Želja mi je da svima pokažem da su košarkašice posle treninga sasvim obične devojke, žene kao i sve druge. Želimo da razbijemo stereotipe“, objasnila je Marina Maljković, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije i osnivačica Instituta za ženski sport.

Srbija će u četvrtak dočekati selekciju Hrvatske u Hali sportova „Ranko Žeravica“. Marina Maljković rekla je da meč protiv hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo neće biti lak.

RTS.

Danas objavljeno

Najskuplji stih Marine Tucaković imao je samo 5 riječi i koštao je 200.000 KM

Vanja A

Vrijeme je za nešto novo: Sanja Vučić drastično promijenila imidž

Vanja A

Boris Milivojević priznao šta zamjera sebi

Vanja A

Ostavite komentar