2. Septembra 2023.

Koncert Novih fosila u Banjaluci: Publiku počastili poznatim hitovima

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel počeo je dugoočekivani koncert Novih fosila.

Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš publiku su pozdravili jednom od svojih najpoznatijih pjesama “Da te ne volim”. Zatim su uz šale pozdravili banjalučku publiku.

U Banjaluci nisu nastupali od 1988. godine, kada su napravili veliku turneju nakon uspjeha na “Evroviziji”, gdje su pjesmom “Ja sam za ples” osvojili četvrto mjesto.

“Ono što mi od srca možemo dati publici to je pozitiva, dobra energija i dobre pjesme i mislim da je to najvažnije”, rekla je Sanja Doležal.

Jedan od najpoznatijih regionalnih bendova publiku je počastio dobro poznatim hitovima “Plava košulja”, “Šuti, moj dječače plavi”, “Za dobra stara vremena”, “Reci mi tiho” i brojne druge koje su prisutni uglas pjevali.

“Nakon Banjaluke čeka nas nastup u Novom Sadu, tu su dva koncerta u Zagorju, zatim deseti mjesec u Sloveniji, jedanaesti u Beogradu. Do Nove Godine će biti gužva, onda ćemo u januaru odmarati”, dodala je Dolažalova.

Malo je muzičkih imena koja su se oduprla mijeni vremena i trendova i koja su ostala omiljena kod svih generacija. Upravo takvo rijetko ime su Novi fosili koji ove godine proslavljaju čak 54 godina postojanja.

“Sljedeće godine je 55 godina Novih fosila, tako da razmišljamo da u jedanaestom mjesecu završimo cijelu priču i napravimo oproštajnu turneju”, dodala je Sanja.

Ipak, sa njom se ne slažu svi članovi benda.

“Ja se ne slažem sa Sanjom. Završavamo samo ciklus, ne priču. Ja sam veliki zaljubljenik u svjetsku grupu ‘Eagels’ koji su sad na desetoj oproštajnoj turneji, pa ćemo tako i mi”, rekao je uz smijeh Vladimir Kočiš.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare