23. Aprila 2024.

Konami uveo dodatna poboljšanja u Silent Hill 2 Remake u susret izlasku

Nakon što je prošla decenija bez novih izdanja, Konami se konačno vratio franshizi Silent Hill, sa svojim prvim glavnim naslovom koji će biti predstojeći rimejk klasičnog Silent Hill 2. Nažalost, mnogo snimaka koji su do sada podeljeni su kritikovani od strane fanova, od problema sa poliranjem do odluka o dizajnu i još mnogo toga. Srećom, jedna upadljiva žalba je ispravljena pred pretpostavljeni izlazak igre 2024. godine.

Kako je podelio korisnik Reddita ‘Trem45’, Konami je nedavno ažurirao SteamDB stranicu za rimejk Silent Hill 2, dodajući nove fotografije koje prikazuju ono što izgleda kao ažurirani model lica za protagonistu igre James Sunderlanda.

Kao i kod većine igara iz tog doba, rimejkovi moraju da preduzmu određene kreativne slobode, posebno kada je u pitanju dizajn likova – dodavanje složenosti modelima kao i dodatnih detalja.

Kao takav, dok su i stari i novi modeli lica podjednako validni, mnogi fanovi su pozitivno primili ažurirani dizajn; tvrdeći da je bliži originalu za PS2.

Dok je još uvek neizvesno da li će Silent Hill 2 biti dobar rimejk ili ne, barem izgleda kao da Konami prilično prihvata povratne informacije o igri pre izlaska.

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare