Komšije otkrile šta su vidjele u noći nakon što je policija spasila djevojčicu (8) - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Komšije otkrile šta su vidjele u noći nakon što je policija spasila djevojčicu (8)

Komšinica Uroša Pašajlića (38) koji je juče uhapšen nakon što je za njim raspisana potjera zbog sumnje da je godinama držao kćerku (8) u stanu, u kadi, u užasnim i nehumanim uslovima, sumnja da se otac iz pakla krio upravo u ovom beogradskom naselju i tvrdi da ga je lično vidjela sinoć.

Kako objašnjava sagovornica, kada se vraćala u zgradu u kojoj živi, neko je iz mraka istrčao i počeo da bježi ka obližnjoj prodavnici.

– Išla sam ka ulazu, oko ponoći, kada je komšija sa psima ulazio u zgradu. Odjednom su se u ulazu popalila sva svjetla, a iz podruma je istrčao muškarac koji po opisu liči na oca kojeg policija traži. Uplašila sam se – navodi sagovornica.

Kako ulaz zgrade sagovornice gleda na stan u kome je otac godinama držao djevojčicu, ona kaže da se ježi pri pomisli da je svaki dan prolazila tuda, a u stanu je bilo zlostavljano dijete.

– Vidjela sam tog mršavog muškarca i prvo pomislila da je neko ko je pokušao da ukrade možda neki bicikl, ali sam onda vidjela kako pokušava da uđe u susjedni ulaz, ali pošto je bio zaključan, preskočio je zidić i otrčao niz ulicu. Jutros kada sam vidjela sliku u novinama, povezala sam lik i shvatila da je to taj muškarac – prepričava sagovornica.

Dan nakon što je Beograđanka Ivana L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je nevjenčani suprug Uroš Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vrijeme drži svoju kćerkicu kao roba, ova žena je u prisustvu policije dolazila ispred zgrade u Ulici Ružice Sokić, gdje je provela neko vrijeme, a onda je otišla.

– Ona ne živi ovdje, došla je juče gotovo bosa i pričala sa policajcima. Sjedala je na stepenicama, a onda je otišla – navode stanari zgrade.

Podsjetimo, djevojčica (8) koju je Pašajlić do prije tri dana godinama držao zarobljenu u stanu, kao roba, bila je u veoma teškom stanju kada ju je našla policija.

Juče u popodnevnim časovima Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da su Pašajliću stavljene lisice na ruke, prenosi Nova.

– Po nalogu dežurnog zamjenika tuzioca Prvog osnovn javnog tužilaštva u saradnji sa Policijskom upravom za Grad Beograd pronađen je, uhapšen i zadržan u trajanju od 48 časova osumnjiceni U. P., za kojim je raspisana potraga još od 24. marta – naveli su.

Danas objavljeno

Turska započela raspoređivanje specijalaca na KiM

Vanja A

Ruska vojska spriječila napad ukrajinskih diverzanata u Belgorodskoj oblasti Rusije

Vanja A

Kamion sletio s puta, jedna osoba nastradala

Vanja A

Ostavite komentar