24. Marta 2023.

Kolin Farel opet je single: Ovo će obradovati mnoge dame

Uspješni glumački projekti i markantan izgled učinili su od popularnog glumca da postane jedan od najtraženijih u Hollywoodu, ali i najpoželjniji kad se pita žene. Iako je otkriveno da hoda s Kelly MacNamara, par je odlučio izbjegavati zajednička pojavljivanja u javnosti.

Još 2017. godine Farrell se pjesnički izrazio rekavši da i njegova djevojka puno putuje zbog posla pa da su oni poput dva broda koja se mimoilaze noću, ali koja paze da nađu luku u kojoj se mogu susresti. Ipak, čini se da se u mirnoj luci susretanja ipak uzburkalo more pa su se dva broda mimoišla.

-Colinov pretrpan raspored utjecao je na njegovu vezu s Kelly i oni su tiho prekinuli vezu, otkrio je izvor blizak paru koji je nadodao kako su se irski glumac i Kelly, lična asistentica gitarista grupe U2, razišli u prijateljskim i dobrim odnosima.

U prošlosti je glumačka zvijezda bila poznata po šarolikom ljubavnom životu pa je tako imao je veze s nekoliko slavnih žena uključujući američku pjevačicu Britney Spears, Elizabeth Taylor, Angelinu Jolie, Maeve Quinlan i Demi Moore. Također, Farrell je i obiteljski čovjek koji ima sina po imenu James Padraig kojeg je dobio u vezi s američkim modelom Kim Bordenave, a nekoliko godina kasnije dobio je i drugog sina Henryja s poljskom glumicom Alicjom Bachleda-Curus.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare