3. Septembra 2023.

Kokoške i Yugo – Hrvatski studio Balkanware predstavlja Turbo Chicken Simulator

Ako ste mislili da ste već videli sve što video igre mogu da ponude, pripremite se za nešto potpuno novo i neodoljivo. Balkanware, studio za razvoj video igara iz Hrvatske, donosi nam Turbo Chicken Simulator, RPG avanturu sa otvorenim svetom koja postavlja nove standarde u industriji.

Balkanware nije običan tim developera. U pitanju je vizionarski studio koji je uspeo da spoji duh Balkana sa vrhunskom tehnologijom.

Turbo Chicken Simulator je komična RPG avantura koja vas vodi na potragu po prostranom Cluckingham ostrvu. Igra dolazi sa pregršt zadataka, nestašluka i, naravno, eksplozivnih pustolovina. Ako ste umorni od tipičnih junaka, ovde ćete upravljati kokoškom koja nosi sunčane naočare, lansira eksplodirajuća jaja i, kao šlag na tortu, vozi beli Yugo! Da li ste ikad zamišljali da ćete igrati igru u kojoj kokoška vozi Yugo?

Karakteristike ove jajaste igre:

  • Jajasto-eksplozivni otvoreni svet: Slobodno se krećite Cluckingham ostrvom i postanite heroj pernatog sveta.
  • Neuobičajeni heroizam: Angažujte se u nekonvencionalnim borbenim okršajima koristeći eksplodirajuća jaja kao oružje.
  • Borba protiv Foxslava 69-og: Pokvarite planove nestašnog Foxslava i njegove lisičje bande koja pokušava da uspostavi tiraniju na ostrvu.
  • Komična istraživanja: Prošetajte se ostrvom vozeći Yugo i uživajte u komičnim i zabavnim stazama.
  • Super Chikiyan tansformacija: Otključajte legendarnu moć i prevaziđite svoja pernata ograničenja.
  • Pridružite se Jatu: Postanite deo nečeg većeg i kljucajte, klizite i kokodačite na putu do trijumfa.

Ukoliko ste spremni za pernatu avanturu koja je jednako nepredvidiva koliko i očaravajuća, Turbo Chicken Simulator je igra za vas. Pripremite se da uskočite u ovu neverovatnu avanturu i postanite deo gejming revolucije koju donosi Balkanware. Jedno je sigurno: ovu igru nećete zaboraviti tako lako.
Ostajemo u iščekivanju oficijalnog datuma izlaska, ali već sada je jasno da Turbo Chicken Simulator ima potencijal da postane kultni hit koji će se dugo pamtiti.

A igru možete dodati u svoju Watchlistu na Steamu i da je zaigrate među prvima kada bude dostupna, a do tad, uživajte u trejleru

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare