Ko je zgodni nećak lejdi Di? Najpoželjniji je neženja i mašta o Holivudu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ko je zgodni nećak lejdi Di? Najpoželjniji je neženja i mašta o Holivudu

Vikont od Altorpa, odnosno Luis Spenser, najstariji je sin Čarlsa Spensera, brata princeze Dajane, koji je, za razliku od svojih slavnih sestara, svetskih uticajnih influenskerki, odlučio da napravi karijeru zahvaljujući glumačkom talentu.

Nakon što je diplomirao na jednoj od najprestižnijih umetničkih škola u Velikoj Britaniji, Luis Spenser je dobio priliku koju nije želeo da propusti, potpisujući ugovor sa agencijom koja zastupa Ališu Vikander, Nika Noltia i Lili Džejms. Odlučio se na taj potez jer Vikont od Altorpa svoju karijeru želi da gradi u Holivudu o kojoj je maštao od malih nogu.

Najstariji sin Čarlsa Spensera, devetog grofa od Spensera, Luis Frederik Džon Spenser, trebalo je da nasledi titulu grofa od svog oca. Iako mu nije najstarije dete, najstariji mu je sin, tradiciju je trebalo sačuvati, ali od toga izgleda neće biti ništa.

Njegov otac Čarls, poznatiji kao brat princeze Dajane, čak se tri puta ženio i imao je sedmoro dece, a od Luisa su poznatije njegove sestre – starija Lejdi Kiti i mlađe bliznakinje Lejdi Amelija i Ledi Eliza.

Vikont od Altorpa želi svetla reflektora

Vikont od Altorpa uskoro će napuniti 29 godina, a iako je do sada vešto izbegavao reflektore i interesovanje javnosti, zanimljivo je da je odlučio da svoju karijeru gradi upravo u tom pravcu, pokušavajući da postane glumac.

Luiza je, baš kao i njegove sestre Kiti, Amelija i Eliza, rođena u nekadašnjem Čarlsovom braku sa bivšom manekenkom Viktorijom Ejtken, a upravo su naslednice porodice krenule majčinim stopama i zaljubile se u modu. Tako je najstarija od četvoro dece, Lejdi Kiti, ambasador Dolce & Gabane na svetskom nivou, dok su bliznakinje, koje su se u London doselile iz Kejptauna u Južnoj Africi, već postale modne ikone. Gotovo da nema modne revije, filmske premijere ili događaja bez prisustva ledi Amelije i ledi Elize.

Luis Spenser je ponos porodice

A da li će njihov sin jedinac doživeti takav uspeh u Holivudu, videćemo. Luis je prošlog septembra diplomirao na ArtsEdu u Londonu, jednoj od najprestižnijih umetničkih akademija u Velikoj Britaniji, a zahvaljujući svom dobrom izgledu, već je bio “primećen” tokom Harija i Meganovog kraljevskog venčanja. Nakon toga, časopis Tatler ga je stavio na listu najpoželjnijih neženja na svetu.

A da roditelji zaista mogu da budu ponosni na njega svedoči i posebna počast koju je dobio kao najbolji učenik godine. Mnogi veruju da mu je dobra karijera zagarantovana, posebno u Americi, jer će oduševiti svojim izgledom, ali i titulom vikonta, iako bi Luis želeo da sam kreira svoje “ime”, a ne da gradi slavu na činjenici da je nećak Lejdi Di, pa je zato odabrao ime da se predstavi filmskim stvaraocima – Luis Džon Lajons.

Svetska slava ili ne, što se nekretnina tiče, Luis ne mora da brine o tome, jer je naslednik kuće Altorp, imanja na kome je odrasla princeza Dajana i koje je u vlasništvu njihove porodice već 19 generacija. Njegov otac je odlučio da se drži tradicije i stoga ga je ostavio svom prvom muškom nasledniku, a ne starijoj sestri, ledi Kiti.

Danas objavljeno

Kolin Farel opet je single: Ovo će obradovati mnoge dame

Vanja A

Hale Beri kao od majke rođena, nagim fotkama “zapalila” Instagram

Vanja A

DNK analiza Betovenove kose otkrila tajnu staru gotovo 200 godina

Vanja A

Ostavite komentar