Ko je Šakirina svekrva koja je krila sinove prevare i zabila joj nož u leđa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ko je Šakirina svekrva koja je krila sinove prevare i zabila joj nož u leđa

Kolumbijska muzička zvijezda Šakira uspjela je da napravi pometnju u svim svjetskim medijima svojom novom pjesmom, koja je prepuna poruka za njenog bivšeg Gerarda Piquea, a pjevačica nije štedila ni svekrvu.

Sithovima je otvorila pandorinu kutije, te su isplivale na površinu brojne nepoznate stvari iz bračnog života sa fudbalerom koje su šokirale javnosti. U cijeli skandal upletena je i Piqueova majka Montserrat Bernabeu za koju Shakira smatra da je prikrivala prevare svog sina, samo kako bi sačuvao brak, što je planetarnu zvijedzu pogodilo.

Pevačica se našla na udaru komentara, jer su je svi osudili kada je postavila lutku u obliku vještice da gleda na svekrvin prozor, kao i to što je planirala da podigne zid između imanja, kako pišu strani mediji.

Međutim, slika o Montserrat se u javnosti totalno promjenila nakon zapanjujućeg snimka na kojem je poznatu snahu ućutkivala prstom i napala je fizički.

A ko je, zapravo, majka španskog fudbalera Gerarda Piquea o kojoj ne prestaje da se priča i piše?

Montserrat je rođena u Španiji i po zanimanju je doktorica, specijalista fizikalne medicine. Diplomirala je na Univerzitetu u Barceloni i sve vrijeme je zaposlena, međutim ne zna se tačno koliko ima godina, pretpostavlja se između 55 i 65.

Piqueova majka je, navodno, oduveijk željela da pomogne u odnosu svog sina i njegove partnerice, međutim Shakira je otkrila kako je jednu od najvećih grešaka u životu napravila baš zbog nje. Na paž frizuru se prije nekoliko godina ošišala baš na nagovor Piqueove majke, jer je Monserrat tvrdila da “nije pristojno da žena njenih godina ima dugu kosu”.

Kako sada pišu španski mediji, Piqueova majka je očajna nakon što se on rastao od Shakire, prije svega jer je pjevačica sinovima Milanu i Saši zabranila da kontaktiraju s bakom. Dječacima je navodno zabranjeno i da zovu Monserrat telefonom, jer je kolumbijska muzička zvijezda razočarana pošto je njena svekrva krila da je Pique vara i, štaviše, dopustila mu da ljubavnicu dovodi u njihovu kuću, tik uz dom koji je dijelio sa Shakirom godinama.

Azra.ba

Danas objavljeno

Zvanično oborio sve rekorde: On je najpopularniji muzičar na svijetu

Zeljka

“Please Please Me”: 60 godina prvog albuma Bitlsa

Zeljka

Hit sa Tiktoka: Polomljeno rumenilo možete lako popraviti, treba vam samo jedan sastojak

Zeljka

Ostavite komentar