Kijanu Rivs na meti manijaka, tražio hitnu zabranu prilaska - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kijanu Rivs na meti manijaka, tražio hitnu zabranu prilaska

Američkom glumcu Kijanu Rivsu odobren je zahtev za privremenu zabranu prilaska čoveku koji tvrdi da je u srodstvu sa njim.

Izvesni Brajan Dikson je čak šest puta, od 5. novembra 2022. do 20. januara 2023. godine, dolazio na vrata Kijanove kuće u Holivud Hilsu i tvrdio da su njih dvojica u srodstvu, nakon čega je glumac po hitnom postupku zatražio zabranu prilaska, koju je konačno i dobio.

Dikson je na sve moguće načine pokušavao da dokaže glumcu da su njih dvojica rod, a na društvenim mrežama predstavljao se kao Džasper Kit Rivs.

U novembru je Dikson otišao korak dalje i ilegalno je ušao na posed Rivsa, gde je spavao sve dok ga nisu pronašli i oterali.

Na posedu je tada ostavio vrećicu sa sumnjivim sadržajem, a na kraju se ispostavilo da je unutra bila oprema za testiranje DNA.

Kako piše TMZ, nameravao je da prisilno iskoristi pribor za testiranje na Rivsu kako bi dokazao da su u krvnom srodstvu. Nakon toga, Dikson je još jednom upao na Rivsov posed i penjao mu se po ogradi.

Rivsov advokatski tim tvrdi kako on nema pojma ko je Dikson, a pronašli su mu još niz raznih prekršaja poput provala, vandalizma i posedovanja opreme za pljačku.

Danas objavljeno

Hejli Biber se javno zahvalila Seleni, pa otkrila da su u kontaktu

Vanja A

Zvijezda “Harryja Pottera” očekuje prvo dijete s dugogodišnjom djevojkom

Vanja A

Da li ste ikada čuli za “negativne orgazme”? Da, to postoji i češći su nego što mislite

V.R.

Ostavite komentar