14. Aprila 2023.

Kijanu Rivs je već 31 godinu u braku sa poznatom glumicom?

Celokupna situacija desila se na snimanju filma Bram Stoker's Dracula, sada već davne 1992. godine. Rivs tvrdi da je reditelj filma Frensis Ford Kopola napravio uverljivu scenu venčanja na filmu, koja je imala čak i prava sveštena lica.

“Pred kamerama smo odradili celu ceremoniju venčanja, a prisutni su bili i pravi sveštenici. Vinona je rekla da, Kopola je to potvrdio. Pa, izgleda da smo u božjim očima ipak venčani”, rekao je Rivs u razgovoru za Esquire.

Vinona Rajder potvrdila

Inače, Rivs nije prvi koji je komentarisao ovaj događaj sa snimanja “Drakule”. Rajder je, takođe, govorila o tome davne 2018. godine.

“Da, mi smo se zapravo venčali na snimanju Drakule. Kunem se, ja mislim da smo mi venčani i u stvarnom životu. U toj sceni Kopola je angažovao sveštena lica. Odradili smo celu ceremoniju i mislim da smo venčani”, rekla je Vinona jednom za Entertainment.

Glumci su, takođe, priznali da su jedno vreme imali obostrana ljubavna interesovanja. Međutim, njihov odnos nikad nije prerastao u nešto više od prijateljskog.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare